Laipni lūgti www.skudris.lv !

Laipni lūgti www.skudris.lv !

 Latviski По русский In English




Šokolādes strūklakas lietošanas pamācība.

 

Šokolādes strūklakas lietošanas pamācība.

Uzmanību! Neļaujiet bērniem lietot strūklaku bez pieaugušo uzraudzības!

 

Vispārējie noteikumi

1.      Mazgāt zem ūdens strūklas var tikai strūklakas noņemamās augšējās daļas – skrūvi un kaskādi.

2.      Apakšējo bļodu nepieciešamības gadījumā var tikai noslaucīt ar lupatiņu.

 

Šokolāde strūklakai

1.      Strūklakai var izmantot speciālu fondue šokolādi, vai arī parasto šokolādi tāfelēs. Šokolādi ir nepieciešams iepriekš izkausēt un pievienot tai augu eļļu (80 ml eļļas uz 300 g šokolādes).

2.      Minimālais šokolādes daudzums – 600 g šokolādes vai 1000g šokolādes vai 750 g glazūras.

3.      Nelietojiet šokolādi ar riekstiem, augļiem un citām piedevām, kā arī poraino šokolādi!

4.      Pirms ieliet šokolādi strūklakā pārliecinieties, ka visi šokolādes gabaliņi ir pilnīgi izkausēti un šokolādes masa ir viendabīga.

 

Kā lietot strūklaku

1.   Stabili novietojiet strūklaku uz horizontālas virsmas.

2.   Ieslēdziet strūklaku rozetē.

3.   Ieslēdziet aparātu – pārvietojiet slēdža rokturi HEAT pozīcijā.

4.   Atstājiet strūklaku ieslēgtu uzsildīšanai uz 5 minūtēm.

5.   Pa šo laiku atsevišķā traukā sagatavojiet šokolādi – izkausējiet to un pievienojiet augu eļļu.

6.   Izslēdziet strūklaku - pārvietojiet slēdža rokturi OFF pozīcijā.

7.   Ielejiet šokolādi strūklakas apakšējā bļodā.

8.   Pārvietojiet slēdža rokturi HEAT MOTOR pozīcijā.

9.   Pēc lietošanas izslēdziet strūklaku - pārvietojiet slēdža rokturi OFF pozīcijā.
10. NELIETOT ilgāk par 2-2.5 stundām.
11. Izliet šokolādi, kamēr tā nav atdzisusi.
12. Mazgāt tikai spirāli, KATEGORISKI aizliegts mazgāt trauku, kurā spirāle ievietota.

 

Visas preces ir norādītas ar +21% PVN